top of page

CACAO

Kakao (Theobroma cacao), 4-8 metre boyunda ebegümecigiller (Malvaceae) familyasından çikolata yapımında kullanılan bir bitki türü.

Doğal yetişme alanı Güney Amerika, Batı Afrika, Batı Hint adaları olmakla beraber, Tropiklerin genelinde yetiştirilmektedir. Theobromin adlı bir alkaloit eldesinde ve kakao yağı eldesinde kullanıldığı gibi, kakaonun tohumları da çikolata yapımında kullanılmaktadır.

Campaña de producto

Regístrese para descuentos de productos y campañas

Gracias

Comunicación

Puedes contactar con nosotros para todas tus dudas y sugerencias. 

Gracias

DIRECCIÓN

Maslak Mah. Eski Büyükdere Cad, Giz 2000 Plaza, No:7, Sariyer, 34339 Sariyer/Estambul/TURQUÍA

TELÉFONO

+90 444 2 951

EMAIL

© 2023 GRUPO DE ALIMENTOS TURCOS

© Derechos de autor
bottom of page