top of page

CACAU

Kakao (Theobroma cacao), 4-8 metre boyunda ebegümecigiller (Malvaceae) familyasından çikolata yapımında kullanılan bir bitki türü.

Doğal yetişme alanı Güney Amerika, Batı Afrika, Batı Hint adaları olmakla beraber, Tropiklerin genelinde yetiştirilmektedir. Theobromin adlı bir alkaloit eldesinde ve kakao yağı eldesinde kullanıldığı gibi, kakaonun tohumları da çikolata yapımında kullanılmaktadır.

Campanha de produto

Registre-se para descontos e campanhas de produtos

obrigado

Comunicação

Você pode entrar em contato conosco para todas as suas perguntas e sugestões. 

obrigado

MORADA

Maslak Mah. Eski Büyükdere Cad, Giz 2000 Plaza, No:7, Sariyer, 34339 Sariyer/Istanbul/TURQUIA

TELEFONE

+90 444 2 951

O EMAIL

© 2023 TURKISH FOOD GROUP

© Copyright
bottom of page