top of page

ココア

Kakao (Theobroma cacao), 4-8 metre boyunda ebegümecigiller (Malvaceae) familyasından çikolata yapımında kullanılan bir bitki türü.

Doğal yetişme alanı Güney Amerika, Batı Afrika, Batı Hint adaları olmakla beraber, Tropiklerin genelinde yetiştirilmektedir. Theobromin adlı bir alkaloit eldesinde ve kakao yağı eldesinde kullanıldığı gibi, kakaonun tohumları da çikolata yapımında kullanılmaktadır.

商品キャンペーン

商品割引やキャンペーンに登録する

ありがとう

コミュニケーション

ご質問やご提案はすべてお問い合わせください. 

ありがとう

住所

マスラック・マー。 Eski Büyükdere Cad, Giz 2000 Plaza, No:7, Sariyer, 34339 Sariyer/Istanbul/TURKEY

電話

+90 444 2 951

Eメール

© 2023 トルコ食品グループ

© Copyright
bottom of page